Salonul Timisoara Vinvest

Centrul Regional de Afaceri Timişoara – 6-8 aprilie 2012

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara, editia a X-a ,
19 - 21 aprilie 2013

Lumea buna degusta vinurile de calitate

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara organizeaza o seara speciala de degustare a vinurilor prezente la editia a 9-a a Salonului VINVEST.

Creat cu scopul de a promova vinul catre un public select, format din sefii oficiilor consulare, autoritati, manageri de companii, reprezentanti HoReCa, jurnalisti, personalitati publice locale si nationale, evenimentul de degustare a vinurilor are loc in 15 martie, de la ora 18, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara organizeaza o seara speciala de degustare a vinurilor prezente la editia a 9-a a Salonului VINVEST.

De asemenea, prin aceasta seara deosebita se doreste si promovarea editiei a IX-a a Salonului International de Vinuri VINVEST Timisoara, din 6-8 aprilie 2012.

VINVEST – a IX-a ediție

6-8 aprilie 2012, Centrul Regional de Afaceri Timișoara

Salonul VINVEST a ajuns în cel de-al nouălea an de desfășurare. Pentru că a dorit sa fie mereu în pas cu dezvoltarea industriei, a tehnologiei și a modalităților de prezentare și promovare, Salonul VINVEST vine și în acest an cu noutăți care să confirme profesionalismul și orientarea directă spre publicul său (expozanți și vizitatori).

Ca modalitate de promovare a vinurilor prezente în Salon, înaintea deschiderii oficiale a Salonului va avea loc un eveniment de degustare și prezentare a vinurilor, într-un local select și cu invitați speciali.

Acest pre-eveniment va reuni șefii oficiilor consulare, cei mai importanți oameni din mediul de afaceri din Vestul țării, oficialități,  șefi ai instituțiilor din Timiș și jurnaliști.

Un important grup de jurnalişti acreditaţi de Ministerului Turismului va sosi la Timişoara pentru a participa la Salonul 2012 şi pentru a efectua o vizită la una, două crame din  Vestul ţării.

Aceste evenimente ce preced Salonul se alătură celor organizate în mod tradițional de VINVEST, și anume conferințelor de presă, seară festivă și mai ales Concursul Național de Vinuri și Băuturi Alcoolice.

În timpul celor 3 zile de desfășurare a Salonului VINVEST, au loc alte importante manifestări, precum lansări de noi game de vin, lansări în presa de specialitate, concursuri și tombole pentru profesioniști și amatori, spectacole gastronomice și de bartending etc.

enro
 

Organizator

Email: office@vinvest.ro

Mobil: +40 721 55 00 84

Tel: +40372 731 830

Fax: +40372 870 579

Coorganizatori

Parteneri principali

Parteneri media principali

Parteneri