Salonul Timisoara Vinvest

Centrul Regional de Afaceri Timişoara – 6-8 aprilie 2012

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara, editia a X-a ,
19 - 21 aprilie 2013

Dupa aproape sase ani de la prima aparitie, ziarul Anunturi Agricole a beneficiat, incepand cu noiembrie 2010, de o transformare totala, devenind revista „Recolte bogate”.
Recolte bogate” este o publicatie tiparita, cu aparitie lunara, care va ofera informatii despre: practicile de productie, oportunitatile de afaceri, preturile si pietele, posibilitatile de finantare, legislatie, tehnologiile de ultima generatie, opinii, interviuri si secretele reusitei in ceea ce priveste PRODUCtIA AGRICOLa VEGETALa (cultura mare, viticultura, legumicultura, pomicultura, protectia plantelor). Toate sub sloganul: „Secretul marilor recolte”. Noua publicatie este destinata celor aproximativ 60 de mii de cultivatori de teren agricol din Romania, care lucreaza peste zece hectare, producatorilor din principalele bazine legumicole din tara, pomicultorilor si viticultorilor.
Distributia revistei se face prin intermediul abonamentelor individuale, prin actiuni promotionale si diverse programe de marketing aplicate de Ferma Media Grup, precum si prin participarea la demonstratiile, targurile si expozitiile nationale si internationale de profil.
• publicatie nationala • tiraj: 18.000 exemplare • 52/60 pagini full color

enro
 

Organizator

Email: office@vinvest.ro

Mobil: +40 721 55 00 84

Tel: +40372 731 830

Fax: +40372 870 579

Coorganizatori

Parteneri principali

Parteneri media principali

Parteneri