Salonul Timisoara Vinvest

Centrul Regional de Afaceri Timişoara – 6-8 aprilie 2012

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara, editia a X-a ,
19 - 21 aprilie 2013


Ghidul fermierului  este un catalog al profesionistilor din domeniul agricol, zootehnic si alimentar, in care se regasesc peste 8000 de firme, cu toate datele de identificare actualizate, care activeaza pe aceasta piata. Sunt cuprinse si datele importante referitoare la institutiile aflate in subordinea Ministerului Agriculturii, institutele de cercetare, institutiile de invatamant superior agricol, precum si asociatiile profesionale care sunt constituite in agricultura romaneasca.

El se distribuie in cadrul targurilor mari de profil, precum si prin postã celor care solicita. Prin notorietatea sa si tirajul generos, 5.000 de exemplare, Ghidul Fermierului contribuie la succesul afacerii dumneavoastrã.

Consideram ca este oportun si de interes aparitia in acest ghid a tuturor firmelor sau filialelor care fac parte din organizatia dumneavoastra, va rugam sa ne puneti la dispozitie baza de date cu elementele de identificare (numele firmei, adresa completa, telefon, fax, email si domeniul de activitate).

enro
 

Organizator

Email: office@vinvest.ro

Mobil: +40 721 55 00 84

Tel: +40372 731 830

Fax: +40372 870 579

Coorganizatori

Parteneri principali

Parteneri media principali

Parteneri