Salonul Timisoara Vinvest

Centrul Regional de Afaceri Timişoara – 6-8 aprilie 2012

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara, editia a X-a ,
19 - 21 aprilie 2013

Podogoriile din Romania au depasit demult stadiul de simple locuri cu vita de vie cultivata pe hectare intregi si beciuri cu mii de sticle.  Cele mai multe din crame aduna povesti, privelisti si tehnologie cu adevarat incantatoare.  Pentru vizitatori, cramele din Romania inseamna mai mult decat o experienta inedita, acestea pot fi destinatii ideale pentru petrecerea unui concediu, locuri perfecte pentru o excursie sau un picnic.

Cramele s-au facut remarcate pe traseele alese de turistii straini, interesati de vinul romanesc despre care vorbesc tot mai des si tot mai mult ca-si ascunde calitatea sub o slaba sau chiar inexistenta promovare.

De asemenea, romanii sunt cei care cauta cramele pentru a petrece un minunat timp in compania unor vinuri de calitate a caror poveste o asculta si unde pot acumula cunostinte despre cum se degusta in mod corect un vin sau cum se asorteaza cu mancarurile preferate.

VINVEST a avut o initiativa in 2010 de a promova punctele de degustare ale cramelor. Proiectul, mai amplu, va continua si in 2012, iar aceasta sectiune isi propune sa va ofere cateva sugestii pentru alegerile dvs de a petrece un perioada de neuitat in cramele romanesti.

enro
 

Organizator

Email: office@vinvest.ro

Mobil: +40 721 55 00 84

Tel: +40372 731 830

Fax: +40372 870 579

Coorganizatori

Parteneri principali

Parteneri media principali

Parteneri

..theologie-naturwissenschaften.de.. Brody. Ich und Esther http://www.theologie-naturwissenschaften.de/viagra-deutschland.html waren dort am vergangenen Sonntag. Und während ich habe zugeben Esther hier levitra 10mg bayer rezeptfrei ein guter Koch, levitra in deutschland kaufen http://www.theologie-naturwissenschaften.de/levitra-rezept-online-apotheke.html zu http://www.theologie-naturwissenschaften.de/levitra-rezept-online-apotheke.html verstehen, Mrs.