Salonul Timisoara Vinvest

Centrul Regional de Afaceri Timişoara – 6-8 aprilie 2012

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara, editia a X-a ,
19 - 21 aprilie 2013

Prin audienta si acoperire, Radio Romania Actualitati este cel mai ascultat post de radio din Romania, fiind continuatorul unei traditii care a inceput in 1928 si care are ca puncte de reper credibilitatea si calitatea informatiilor de actualitate. Emite 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si are cea mai extinsa retea de corespondenti din tara si din strainatate, precum si trimisi speciali in zonele de conflict.

Radio Romania Actualitati ofera publicului sau cele mai complexe programe de stiri, „Radiojurnal”-ul fiind de mult timp un brand cu notorietate, dar si radioprograme cu continut social, cultural, politic, economic si de divertisment. Astfel, in cadrul programelor Radio Romania Actualitati se regasesc dezbateri, reportaje si documentare, transmisiuni sportive, teatru radiofonic si emisiuni de tip magazin.

RRA are mai multe proiecte de iesire in agora – campaniile nationale “Folk fara varsta”, “Romania pedaleaza” si “Miscarea de sanatate”, dar si extinderea ofertei on air in mediul on line prin intermediul site-ul www.romaniaactualitati.ro, unde pot fi vizionate programele RRA in timp real

 

enro
 

Organizator

Email: office@vinvest.ro

Mobil: +40 721 55 00 84

Tel: +40372 731 830

Fax: +40372 870 579

Coorganizatori

Parteneri principali

Parteneri media principali

Parteneri