Salonul Timisoara Vinvest

Centrul Regional de Afaceri Timişoara – 6-8 aprilie 2012

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara, editia a X-a ,
19 - 21 aprilie 2013

Cu două săptămâni înaintea deschiderii celei de-a IX-a ediţii a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST Timişoara, listele participanţilor şi a partenerilor au atins un număr record: 

  • 23 de producători de vin
  •   6 distribuitori de vin
  • 17 companii de servicii din industria vinului
  • 30 de parteneri cu produse şi servicii
  • 59 de parteneri media
  •   4 parteneri principali

În total, 138 de firme şi-au adus sprijinul în realizarea unicului eveniment care prezintă industria vinului în România.

În perioada 6-8 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara, vizitatorii vor putea degusta vinuri din Franţa, Italia, Spania, Chile, Australia, alături de vinuri româneşti, unele încă neajunse pe rafturile magazinelor.

Un important sector al Salonului VINVEST Timişoara este cel dedicat gastronomiei. În acest an la VINVEST, maeştrii bucătari, cofetari şi patiseri vor concura sub privirile vizitatorilor în competiţia Cupa Banatului în Arta Culinară, organizată de Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism.

Presa de specialitate alături de marile instituţii media din România au fost mereu un aliat al vinului de calitate. Salonul VINVEST Timişoara este susţinut prin promovare intensivă de 58 parteneri media, la care se adaugă alte zeci de articole scrise/difuzate în mass-media românească.

De asemenea, în zilele de weekend de la VINVEST, are loc lansarea Ghidului Vinurilor Româneşti, apărut la editura House of Guides, precum şi o întâlnire cu cea mai nouă publicaţie de specialitate, Revista Millesime.

Programul celor 3 zile conţine şi două vizite de lucru ale jurnaliştilor la două din cramele situate în Vestul ţării: Recaş şi Wine Princess.

Programul complet al Salonului VINVEST, ediţia a IX-a, este disponibil pe site-ul www.vinvest.ro, unde se regăsesc toţi participanţii şi partenerii evenimentului.

Organizator Salonul VINVEST:

S.C. VINVEST SRL Timişoara, sub patronajul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului

Co-organizatori:
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş
Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România

Parteneri principali: Jidvei şi Vincon Vrancea

Parteneri media principali:

Radio România, Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional, Radio România Antena Satelor, Radio România Reşiţa
Agenţia Naţională de Presă AGERPRES
Casa Lux, Ioana, Secretele bucatariei, Locuinţa mea, Casa de vacanţă
Agenda, tion.ro, timişoreni.ro, culinar.ro

 

 

enro
 

Organizator

Email: office@vinvest.ro

Mobil: +40 721 55 00 84

Tel: +40372 731 830

Fax: +40372 870 579

Coorganizatori

Parteneri principali

Parteneri media principali

Parteneri