Salonul Timisoara Vinvest

Centrul Regional de Afaceri Timişoara – 6-8 aprilie 2012

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara, editia a X-a ,
19 - 21 aprilie 2013

La conferinta de presa organizata marti, 3 aprilie, la Timisoara, cu trei zile inainte de editia a IX-a a Salonului International de Vinuri VINVEST au fost prezentate atat ultimele pregatiri ale marelui eveniment deschis publicului larg, cat si cele ale Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice VINVEST care incepe maine, 4 aprilie si este dedicat producatorilor de alcool din Romania.

Aflat la cea de-a VII-a editie, Concursul National de Vinuri si Bauturi Alcoolice VINVEST se desfasoara in perioada 4-5 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. In 2012, Concursul  aduna 129 de probe de vin de la 21 de producatori.

„Juriul este format din 7 membri, insa la jurizare participa, prin rotatie, 9 experti degustatori. Fiecare proba de vin poate primi maximum 100 puncte din partea unui jurat. Din cele 7 note se elimina extremele, cea mai mica si cea mai mare nota, iar din cele 5 ramase se face media aritmetica. Aceasta este nota finala a probei de vin. Fisele de degustare sunt elaborate dupa modelul Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (OIV)”, a declarat expert degustator Petre Badea, presedintele concursului. Din cele 129 de probe provin de la 40 de vinuri rosii, 74 de vinuri albe, 9 vinuri roze, 4 vinuri spumante si 2 de vinars. Maximum 30% dintre probele participante vor primi medalii de aur si de argint iar una singura va fi distinsa cu Marea Medalie de Aur.

Sambata, 7 aprilie, de la ora 11.00, in sala expozitionala a Salonului VINVEST, va avea loc decernarea medaliilor si diplomelor pentru probele castigatoare.

Editia a IX-a a Salonului VINVEST Timisoara reuneste 145 de firme si institutii.

•          23 de producatori de vin

•          7 distribuitori de vin

•          17 companii de servicii din industria vinului

•          31 de parteneri cu produse si servicii

•          63 de parteneri media

•          4 parteneri principali

Programul celor 3 zile include numeroase lansari de vinuri, lectii de degustare, tombole, concursuri si alte surprize. Ghidul Vinurilor Romanesti va fi lansat la VINVEST, iar redactia revistei Centrului de Cultura si Civilizatia vinului Millesime are programata o intalnire cu vizitatorii.

Un important sector al Salonului VINVEST este dedicat gastronomiei. In acest an, maestrii bucatari, cofetari si patiseri vor concura sub privirile vizitatorilor in competitia Cupa Banatului in Arta Culinara, organizata de Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism.

 

enro
 

Organizator

Email: office@vinvest.ro

Mobil: +40 721 55 00 84

Tel: +40372 731 830

Fax: +40372 870 579

Coorganizatori

Parteneri principali

Parteneri media principali

Parteneri

..untersiggenthal.ch.. Dies hilft, die Annahme begründen, site dass Lewis diese einzigartige exsiccata gesehen hatte, als Barton unterrichtet wurde. Wenn das gefaltete Blatt die Größe Lewis Löschpapiere war, war sein Werk Presse nicht viel größer. Ein Test dieser Hypothese immer noch in einer Probe erhaltenen Lewis seine eigene, gefaltet große Exemplare, zu groß sind sonst in der Presse passen. Noten PH-LC nach kamagra tabletten preisvergleich dem Muster der großblättrigen Ahorn, Acer macropbyllum. Das Blatt gefaltet nach innen von beiden Seiten, haben vermutlich die Dimensionen der cialis generika günstig bestellen Anlage drücken und Lagerbehälter passen.