Salonul Timisoara Vinvest

Centrul Regional de Afaceri Timişoara – 6-8 aprilie 2012

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara, editia a X-a ,
19 - 21 aprilie 2013

Vinescu.ro la Salonul International de Vinuri VINVEST 2012

Vinescu.ro a fost mediatizat pentru prima data la Salonul National de Vinuri al Romaniei VINTEST – Bucuresti, editia I, 2011 . VINTEST, fratele mai mic al celui mai important eveniment de vin din Romania, VINVEST Timisoara.

VINTEST a fost momentul public de lansare al acestui proiect. Increderea neconditionata pe care acesti prieteni au acordat-o acestui proiect, ne-a obligat sa fim in continuare parteneri pe drumul vinului.

Anul acesta am reusit sa participam cu stand in cadrul marelui eveniment de la Timisoara. In a 9-a editie a Salonului International de Vinuri VINVEST Timisoara am avut rolul de expozanti, distribuitori de vinuri, dar am fost onorati sa fim parte si din echipa de jurnalistui care a promovat acest eveniment international de vinuri.

Majoritatea participantilor la Salonul VINVEST sunt furnizori sau parteneri de afaceri ai nostri. De aceea am cautat sa ne prezentam la acest VINVESTi cu ceva care sa completeze gama de produse a dansilor.

Am prezentat in premiera in Romania, vinurile de la Tenuta di Ulisse. Parteneriatul pe care il avem cu Importatorul acestor vinuri, ne-a dat increderea ca venim cu produse de calitate ce vor fi pe placul vizitatorilor si clientilor nostri:

Merlot – Tenuta di Ulisse, Aur la ViniItalia, cel mai bun Rose din Italia

Amaranta – Montepulciano, Aur la Concursul International de Vinuri de la Berlin

Unico Spumant – Un vin spumant dintr-un soi unic , Pecorino, premiat de Vinul.ro

Citeste mai multe pe blog.vinescu.ro

enro
 

Organizator

Email: office@vinvest.ro

Mobil: +40 721 55 00 84

Tel: +40372 731 830

Fax: +40372 870 579

Coorganizatori

Parteneri principali

Parteneri media principali

Parteneri