Salonul Timisoara Vinvest

Centrul Regional de Afaceri Timişoara – 6-8 aprilie 2012

You need to upgrade your Flash Player to version 10 or newer.

Salonul International de Vinuri VINVEST Timisoara, editia a X-a ,
19 - 21 aprilie 2013

Producatori de vin

jidveivinconVranceaaureliaVisinescudomeniileAnastasiacrameleRecascramaOprisorpetroVaselovinArtedomeniileBoierudomeniileDealuMarecramaBasilescusarapietroasasamburestibudureascawinePrincesszorestila_fotursiavicenteGandiascvmurfatlarvinteracramaTelnaavincis
 

Distribuitori de vin

pmdbibliothekaheinrig_distributionrepublicaDelGustovinescucramaBorhabioRomania
 

Servicii conexe

enoromvaldoInveststiromzaLogisticlantecvitrometanspeidelscharfenbergerbevitechtrustrodinahaskovomtdInternationalServicegroupNoradpoweLifttriagogastrotechjitonim
 

 

Beneficiile expozantilor

Participanții la Salonul Internațional de Vinuri VINVEST vin în contact direct cu mii de consumatori și cumpărători, cu jurnaliști, autorități și mediul de afaceri.

Expozanții au posibilitatea de a lega relații de afaceri cu importatorii și cu firme de specialitate din industria vinului. Pot intra în contact cu piața internațională de vin, precum și cu specialiști străini ai serviciilor conexe. Reprezentanții HORECA reprezintă un alt punct important de întâlnire cu expozanții, în cadrul Salonului VINVEST 2012.

Fie ca lansează un nou produs, se prezintă publicului țintă, caută distribuitori ori urmărește să apară în presa de specialitate, expozanții găsesc în Salonul VINVEST, platforma potrivită pentru afacerea lor.

enro
 

Organizator

Email: office@vinvest.ro

Mobil: +40 721 55 00 84

Tel: +40372 731 830

Fax: +40372 870 579

Coorganizatori

Parteneri principali

Parteneri media principali

Parteneri